NE AKARJ MÁS LENNI! 

Nekem is tetszik Naomi Cambell hosszú, barna lába, nekem mégsem lesz sosem. Ha elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé, csak kudarcba tolod magad. Igaz ez a táplálkozás területén is. 

Ha testidegen diétába fogsz, a hirtelen gyors eredmények később beszedik a vámot, visszahízod, amit leadtál, elkeseredett, fáradt és még beteg is lehetsz! 

NE MÁS AKARJ LENNI, HANEM A LEGJOBB ÖNMAGAD, A TÁPLÁLKOZÁS TERÜLETÉN IS! 

Ehhez pedig RÁD VAN SZÜKSÉG. A te tevőleges részvételedre, irányulásodra, akaratodra, változtatásodra, lemondásodra és hozzáadásodra! Én és a rendszer, amivel dolgozom, olyan vagyok mint a tanulóbiciklin a pótkerék. Csak segítelek irányban tartani, de a pedált neked kell hajtani. Azt meg tudom ígérni, hogyha odafigyelsz, így végre a cél felé fogsz haladni, és nem az árokba hajtani. 

Minden egyes találkozás megerősít abban, mekkora szükség van arra, hogy minél több fronton találkozzunk, tapasztalatot cseréljünk, megerősítsük egymást, illetve egymásban a tudást. Az alábbi lehetőségek adottak ahhoz, hogy tégy magadért!

Az anyagcseretípus mérésen konkrét válaszokat kapsz a táplálkozásod genetikai beállítottságáról, és személyreszabott segítséget a megvalósításban. Infó és jelentkezés:

https://profitt-dieta.hu/fogyokura/anyagcsere-tipus-meres/

Evente néhány alkalommal szervezek közönségtalálkozót, ami egy olyan rendezvény, ahová mindenkit várok, aki volt már anyagcseretípus mérésen vagy épp tervezi, számos élménye van a helyes táplálkozásról, tele van kételyekkel és kérdésekkel, célzott és hosszútávon kivitelezhető válaszokat akar kapni, illetve szeretne személyesen is találkozni hasonszőrűekkel, nem csak vakon tévelyegni az felkapott irányzatok között. Egy-egy ilyen beszélgetés és tapasztalatcsere kb. 60-90 perces, és a jelenlévők kérdéseihez igazítjuk a témát. A cél az, hogy egy összetartó, egymást támogató közösséggé kovácsolódjunk, mert az „Étel nem játék.”

2020-ban még nincsenek konkrét időpontok, de figyeld „Hírek” oldalunkat és gyere el a következő alkalomra!

A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓN VALÓ RÉSZVÉTEL JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT: formabahozunk.hu@gmail.com e-mailre írj! 

Jelentkezés és infó: 06 30 2755 759-es mobilszámon vagy a formabahozunk.hu@gmail.com e-mail címen.

Teljesen normális, ha eltévedtél a helyesnek vélt táplálkozás útvesztőjében. Ha szeretnél kigubancolódni, találkozzunk! 

Ha kérdésed van, hívj bátran a 06 30 2755 759-es mobilszámon. Ha eldöntötted, hogy eljössz, de nem találsz alkalmas időpontot és helyet, akkor is jelentkezz, biztosan kitalálunk valamit. 

Anyagcseretípus mérési időpontok még folyamatosan kérhetők Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Budapesten, Miskolcon, Kecskeméten, Egerben és Békéscsabán.

Várlak szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük