Stresszesek a mindennapjaid? Sokszor fáradtnak, levertnek érzed magad? Régóta keresel egy olyan megoldást, ami természetes módon segít hozzá, hogy fitt és energikus maradj? 

Találkoztál már a flavonoidokkal?

Ezeknek a jótékony kis katonáknak az egészségedben betöltött szerepét már Szent-Györgyi Albert is kutatta. Általuk sokat tehetsz a vitalitásodért és egészséged megőrzéséért!

Mik is ezek a flavonoidok?

Olyan vegyületek, amelyek a növényekben saját egészségük érdekében vannak jelen. Ezekhez a vegyületekhez friss, minőségi zöldségekből és gyümölcsökből juthatsz hozzá. Magas az antioxidáns tartalmuk és elősegítik a Kalcium felszívódását is. Nagy a gyökbefogadó képességük, melyek megvédenek a sejtkárosító hatásoktól, amiket leginkább a modern, felgyorsult életünk, és a rossz táplálkozási szokásaink okoznak.

Tehát azért ajánljuk a flavonoidok fogyasztását, mert:

– Magas az antioxidáns hatásuk, így az öregedési folyamatokat is lelassítják a szervezetben.

– Hatékonyan veszik fel a harcot a civilizációs betegségekkel szemben (Pl.: stressz, cukorbetegség).

– Erősítik az immunrendszert.

– Jótékony szerepet játszanak az ízületi betegségek megelőzésében.

– Sok adat támasztja alá, hogy a növényi antioxidánsok alkalmazása a legoptimálisabb módja a különböző tumorok kialakulásának megelőzésében.

– A szívinfarktus és agyvérzés prevenciójában is nagy szerepet játszanak.

Ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségben kerüljenek be szervezetedbe ezek a növényi vegyületek napi szinten meghatározott mennyiségű különböző nyers zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztanod.

De tudjuk, hogy ez a mai rohanó világban nagyon nagy odafigyelést, energiát igényel és sokszor a napi teendőid mellett kivitelezhetetlen, bevinni azt a mennyiséget, ami a szükségletedhez elegendő. Arról nem is beszélve, hogy sajnos abban sem lehetsz biztos, hogy az adott zöldség, gyümölcs honnan származik, milyen vegyszerekkel, kemikáliákkal érintkezett amíg eljutott az asztalodig.

Azonban az egészségünk érdekében mégis szükség van rájuk.

Mit tehetünk?

Az anyagcsere típus mérési módszererünkkel leteszteltünk számos táplálékkiegészítőt, ugyanis kíváncsiak voltunk rá, hogy melyik éri el a leghatékonyabb és leggyorsabb flavonoid bevitelét és felszívódását a szervezetben.

Gyere el hozzánk, beszélgessünk és válasszuk ki a hozzád leginkább illő terméket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük