Neked még mindig vannak kételyeid a személyreszabott programunk sikerességéről? Bizonyítékot akarsz? Akkor itt az idő megismerkedni Etivel és az ő sikertörténetével.
Etelka négy hónapja kopogtatott be hozzánk, hogy szeretne megszabadulni makacs súlyfölöslegétől és újra energikusan akarja élvezni a mindennapokat. Azóta a személyreszabott fogyókúrájának és edzésének köszönhetően már,

23 kilogrammot fogyott!

És ez még csak a sikertörténet fele, hiszen a fogyás nem áll meg! Eti céljának elérésében már félúton tart, de az eszméletlen eredmények tovább motiválják!

A szülés utáni karcsúság, nem luxus többé!

Eti barátunk a kézzel fogható példa arra, hogy két gyermek megszülése után is lehetséges a csinos alak visszanyerése a tudatos odafigyeléssel és profi segítséggel. De mindez mit sem ér, ha TE nem akarod igazán!

Mi a titok? A Profitt módszer!

Stúdiónk által nyújtott szolgáltatások legsikeresebbje az egyedi igényekre kialakított fogyókúra, amely:
  • genetikailag meghatározott így egyedi igényekhez igazított táplálkozásból,
  • személyreszabott izomstimulációs edzésekből,
  • igény szerint kérhető mentális tréningekből áll.

A sikeres fogyókúra 70%-ban múlik azon, hogy mit eszel!

A Profitt módszer alappillére az egyediség! Ha étkezéseid nem a személyreszabottságról éstudatosságról szólnak, sajnos nem fogsz tudni tartós eredményt felmutatni! Hogy a tested ne váljon formátlanná a fogyókúrák után, a tornát sem hagyhatod ki. Az edzéseket szintén a testalkatodhoz és izomfelépítésedhez kell igazítani, hogy valóban a legjobbat tud kihozni a testedből.

Az emberek többségének nincsenek meg a megfelelő eszközeik és szakmai tudásuk ahhoz, hogy maguknak fel tudjanak állítani speciális étrendet és mozgástervet. Ezért vagyunk mi, a Profitt Stúdió, ahol a legjobb segítséget kapod meg a sikeres fogyókúrádhoz. Ha nekünk nem hiszel, higyj a szemednek és nézd meg Eti csodás átalakulását!

Próbáld ki Te is!

Tapasztald meg a karcsúságot újra, a mi segítségünkkel! Jelentkezz ingyenes konzultációnkra itt, hogy Te is tisztán láss: mi az amit meg kell tenned, hogy újra fitt és csinos legyél!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük