Lukácsné Bordán Csilla 2020 januárjában jött el hozzám. Nem csak a súlyával, hanem az inzulinrezisztenciájával és a puffadással is küzdött. Az anyagcseretípus mérés eredményei alapján rögtön kétheti étrendet kért, hogy nagyon konkrét úton elindulva rögtön a tettek mezejére tudjon lépni.

Nemrég kaptam az alábbi levelet tőle:

„Itt vagyok ahogy beszeltük, nem tűnök el. (…)

🙂

Szóval…ugye január 31-én voltam nálad, onnantól kezdtem átalakítani a hozzávalókat. Miután megkaptam a recepteket, február 15 óta élek az alapján. Egy hónapra rá, 6-7 kg-mal vagyok kevesebb, ami nagyon szuper!!!! Köszönöm.
Bár mondanom sem kell…nagyon nehéz

😞

Nem is az éhezés, mert az tényleg nincs, azaz néha-néha éhesebb vagyok, hanem a főzési időm kivitelezése. Mondtam is a férjemnek hogy azért kezdtünk el neki ételt rendelni, hogy ne álljak minden nap a konyhában, erre tessék, ugyanazt csinálom most, csak magam miatt.

😀

Nem panaszkodás, mert megéri, csak nem könnyű.
A totu még mindig megnehezíti az életem, de láttam hogy lehet közvetlenül rendelni.

A képhez tartozó alt jellemző üres; profitt_dieta_keress_minket.jpg a fájlnév

A közérzetem is sokkal jobb. De az igazából az már nagyon hamar javult. Pár napja kínlódok a hasammal egy kicsit, de hétvégén sajnos, most először, bűnöztem és ezt érzem is.

😞

De csinálom tovább. Akkor lesz majd nehéz, és lehet megkereslek az arányok miatt, amikor mar nem fogom követni a recepteket és nekem kell számolni. (Azóta kapott Csilla egy olyan átfogó összefoglalót, hogy a fenti kérdések tisztázódtak.)”

Kép: Pál Feri

Ezúton is köszönöm szépen Csilla visszajelzését. A sikereinek külön nagyon örülök, tekintve, hogy az inzulinrezisztencia jelentős mértékben megnehezítheti a súlyvesztést. A fenti sorok is rámutatnak arra, hogy igenis lehet puffadás nélkül élni, hogy a valóban személyre igazított táplálkozás nagyon hamar pozitív változásokat eredményez, de igenis kell hozzá fegyelem és következetesség.

A fentihez hasonló sikerélmények okán vált hivatássá a munkám. Boldog lennék, ha minél több Csilla. Eti, Zsani, Márta (valahány név a naptárban) szaladgálna az utcán.

Ha te is szeretnéd a saját bőrödön érezni a fenti tapasztalatokat, keress bátran!

[vfb id=1]