Egy igazi sikersztori – Neked is sikerülhet! andrea_sikere_profitt_dieta

Andrea így festett 3 hónappal ezelőtt, és így néz ki most! »

Döbbenetes a különbség, nem igaz?

Rendkívül büszkék vagyunk Andrea eredményeire és nagyon örülünk annak, hogy a sok küzdelmet végül siker koronázta – és annak is, hogy ebben mi voltunk segítségére!

“Már számtalan sikertelen fogyókúrás módszeren túl voltam, utolsó esélyemnek tekintettem a ProFitt Diétát, bár eleinte csak nehezen tudtam felülkerekedni a szkepticizmusomon. Azonban néhány hét után már tudtam, hogy Andinál és Noéminél jó kezekben vagyok. Nem csak kivételesen értenek ahhoz, amit csinálnak, de támogatásuk és odafigyelésük emberileg is olyan sokat jelentett számomra, hogy anélkül nem ment volna. Az eredményeimet felesleges ragozni, hiszen egy kép többet mond ezer szónál. Sokszor megköszöntem már, de nem tehetem elégszer, hiszen az életemet változtatták meg, “adták vissza” a lányok – köszönöm!”

Hasonló problémákkal küzdesz, mint Andrea korábban?

Ha igen, akkor sem kell csüggedned, mert hidd el, mi nem csak azt tudjuk pontosan, hogy min mész keresztül, de azt is, hogyan tehetsz pontot súlyproblémáid végére – ha Te is tudni akarod a választ, olvasd végig cikkünket!

Ha valaha is próbáltál már fogyni életedben, valószínűleg nagyon jól tudod, hogy egy szimpla fogyókúrával legfeljebb a súlyodból veszítesz, de energikusabb, jókedvűbb egészen biztosan nem leszel.

A szigorú fogyókúra előbb vagy utóbb kizsigerel, a megengedett ételek unalmasak, ízetlenek, ráadásul korábban elkerülted őket, amikor csak lehetett, így nem csoda, hogy rosszkedvű és türelmetlen vagy. Az már csak hab a tortán, hogy a csökkent táplálékbevitel miatt az energiaszinted is látványosan visszaesik, így ahelyett, hogy kicsattannál, csak még fáradtabb leszel. Pedig Te csak egészségesebben akartál élni…

De nehogy elkeseredj – itt jövünk a képbe mi!

Mi a forradalmian új, Németországban szabadalmaztatott EVA 3000 orvostechnikai eszköz segítségével, a vegetatív idegrendszered reakciói alapján Neked is pontosan meg tudjuk mondani a választ – a rossz hír viszont, hogy ennek a mérési eredménynek hiányában soha nem fogsz tudni tartós fogyást elérni…

Ugye tudod, hogy nem csupán pontosan megmondjuk, de a mérési eredmények alapján részletes útmutatást is adunk szervezeted ideális működéséhez? Az eredmény: maximális életerő, sziklaszilárd immunrendszer és optimális testsúly egy egész életen keresztül – úgy, hogy a fogyókúrát örökre elfelejtheted!

Módszerünk lényege, hogy felülírjuk a fogyókúra fogalmát, és úgynevezett irányított étrenddel helyettesítjük. Mindez arra a tényre alapszik, hogy minden ételre máshogy reagál a tested – van, amelytől energikusabb leszel, és van, amelytől a szervezeted akksija “lemerül”.

Ehhez első lépésként elvégzünk rajtad egy teljesen fájdalom- és kockázatmentes ételteszt-mérést, majd ez alapján összeállítunk Neked egy olyan étrendet, amivel nem csak lefogyhatsz, de egészségesebb, energikusabb, kiegyensúlyozottabb is leszel – mindezt úgy, hogy nem egy kőkemény, unalmas diétát kell követned.

Első lépésként gyere el teljesen ingyenes konzultációnkra, lépj rá egy jobb, teljesebb élet felé vezető útra! Ne feledd, ezzel semmit sem veszíthetsz!

[vfb id=1]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük