Sokan nem is tudják, de az anyagcseretípus mérés javíthat azok életszínvonalán, akik valamilyen tartós, táplálkozással összefüggő betegségben szenvednek. 

profitt_metodic_cukorbetegsegOlvassátok el ehhez kapcsolódóan Ákos beszámolóját, aki 1-es típusú cukorbetegként döntött úgy, hogy ad egy esélyt az anyagcseretípus mérésnek módszernek – és nem bánta meg.

„A nevem Bodnár Ákos, az anyagcseretípus  vizsgálatot egy barátom ajánlotta nekem. Mondta, hogy próbáljam ki, mert 1-es típusú cukorbeteg vagyok, és hátha segít… Májusban csináltam meg. Kiszűrtük, hogy melyek azok az élelmiszerek amelyek aktivizálják, és melyek azok, amelyek gátolják a hasnyálmirigyem működését.

A vizsgálat előtt a kezelőorvosom javaslatára 150 g szénhidrátot fogyasztottam naponta és bőséges fehérjét. A vizsgálat tanácsára 400 grammra vittem fel a szénhidrátot napi szinten, és lecsökkentettem a fehérje bevitelt. Meg voltam ijedve, hogy ilyen mértékű emelés fel fogja vinni az inzulin szükségletemet – ezzel szemben nem hogy emelkedett volna, hanem a napi inzulin fogyasztásom több mint 50%-kal csökkent. A hemoglobin a1C pedig 7 alatt van, és igen stabillá vált a vércukrom, a közérzetem pedig nagyszerű.

Mindenkinek csak javasolni tudom!”

Itt szeretnék kiemelni, hogy az anyagcseretípus mérés nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, nem gyógyít, nem terápia, nem fordít vissza semmilyen betegséggel kapcsolatos folyamatot és önmagában nem old meg semmit. De a személyre szabott ajánlás hozzájárulhat mindenki fizikai közérzetének javulásához, súlycsökkenéshez. 

Úgy gondolod, Neked is erre van szükséged?
Felesleges tovább várnod, jelentkezz ingyenes konzultációnkra!

[vfb id=1]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük