Te hány kilótól akarsz megszabadulni?

“Céltudatos fogyás” csomagok

Teljesen mindegy, hogy az élet melyik területén szeretnél valamit elérni, az első és legfontosabb mindig az, hogy legyen egy konkrét célkitűzésed, amelyet folyamatosan szem előtt tartasz majd!

Nincs ez máshogy a fogyással sem. Ha valós sikerekre törekszel, először meg kell határoznod, mekkora feleslegtől kell megszabadulnod ahhoz, hogy valóban egészségesebb, karcsúbb, energikusabb legyél!

Ezt talán már pontosan tudod is, de az is előfordulhat, hogy még bizonytalan vagy a kérdésben. Ebben az esetben is bátran fordulj hozzánk bizalommal, gyere el ingyenes konzultációnkra, és mi segítünk Neked abban, hogy kijelölj egy elérhető célt!

Három kategóriával készültünk Neked, amelyből aszerint választhatsz, hogy mekkora feleslegnek akarsz búcsút inteni! Választhatsz kész karácsonyi csomagjaink közül, de ha személyesen látogatsz el hozzánk, egyénre szabott csomagajánlatokat is összeállítunk Neked!

Csomagajánlataink ajándékozhatóak is, kérésedre névre szóló utalványt is készítünk!

 

“LIGHT” csomag

Amennyiben csak 1-3 kg-tól szeretnél megszabadulni, válaszd Light csomagunkat!

Light csomagokat már 6 350 Ft-tól ajánlhatunk Neked, ha eljössz hozzánk, de akár azonnal lecsaphatsz karácsonyi “Fitt Beigli” csomagunkra is, melynek ára most 12 350 Ft helyett mindössze 9 900 Ft!

Nem csak fogyózóknak! Ha a súlyvesztés nem célod, egyszerűen csak egészségtudatosabban szeretnél élni, akkor is válaszd Light csomagunkat!

“MEDIUM” csomag

Ha 3-10 kg közötti feleslegtől akarsz elbúcsúzni, Medium csomagunk a Neked való!

Már 12 700 Ft-ért is komplett Medium csomagokat állítunk össze Neked, de ha egy percet sem akarsz várni, rendeld meg karácsonyi “Fogyótúrós Rétes” csomagunkat is, amely most 41 700 Ft helyett 35 900 Ft-ért lehet a Tiéd!

 

“MAXI” kategória

Ha már komolyabb, 10 kg-tól nagyobb felesleg elvesztése a célod, a Maxi csomagra van szükséged!

Gyere el hozzánk, hogy akár 29 500 Ft-ért összeállíthassunk egy személyre szóló Maxi csomagot, vagy vesd rá magad “Izmos Kocsonya” csomagunkra, melynek ára most 127 400 Ft helyett csupán 99 900 Ft!

Maradtak kérdéseid?

profitt_dieta_keress_minket

Jelentkezés ingyenes telefonos konzultációra- ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül

 

Ingyenes konzultáció - ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül