Talán azt gondoljátok: Tessék, íme egy újabb marketinges fogás, reklámszöveg stb. Tudom Srácok. Ha létezik a szkepticizmusnak metafórája, az Én vagyok. Olvasva a rendszerünkről talán színes-szagos léggömbnek tűnik – a pláne viszont az egészben az, hogy ez működik is.

Nincs csodaszer, nem találjuk fel a kanálban a mélyedést, nem fedünk fel többévszázados titkokat. Nem. Csak a csodás emberi testben rejlő lehetőségeket segítünk kiaknázni professzionális módszerekkel. Semmi másról nincs szó, mint hogy félretesszük a téves standard sémákat, és valóban testre szabjuk az étrendet és az egyéni sajátosságok figyelembevételével tesszük hozzá az személyes edzéstervet. A munka oroszlánrésze a Tomié, a tiétek, akik hozzánk fordultok, mi csak segítünk az egészséges, hatékony utat megtalálni és végigjárni.
Nem véletlen, hogy közösen meghatározott célok egészséges úton történő elérésére valóban garanciát vállalunk! Zupkó Tomi bizalmat szavazott nekünk – köszönet érte – mi is neki! Lássuk, hogy folytatódott a történet.

Június 05-e volt a napja, amikor Tomi először találkozott az X-élménnyel. „Helló, most bemutatunk benneteket egymásnak! Zupi – Xbody! Xbody – Zupi!”
27 évesen, hosszú kézilabdás múlttal a mozgás nem volt ismeretlen fogalom Hősünk számára, bár először igen meglepetten nézett ránk, mikor beszéltünk neki a Pro-fitt Stúdióban alkalmazott eljárásokról, a pozitív tapasztalatokról és az egészséges hatékonyságról – aztán alig várta, hogy belevágjunk.

A mérés után most a test volt soron: jött az izomstimulációs tréning. Rékánk először részletesen megbeszélte Tomival, mi fog történni, mire számítson, majd pamutruháját benedvesítettük a tökéletes inger érdekében. Erre kellett felvenni a speciális neoprén ruhát, aminek segítségével a főbb izomcsoportokra igazítottuk a szuperbiztonságos elektródákat (ezek aranyozottak a folyamatos és egyenletes ingerületátvitel érdekében!!!), összekapcsoltuk a rendszert és indult a mandula.
Az XBody egységgel alapesetbben 9 pár párna van a testre illesztve, melyeken az összehúzódás erősségét egyenként állítjuk az egyéni terhelhetőségnek és céloknak megfelelően. Az első percek az ismerkedés jegyében teltek, barátkozás a szokatlan érzéssel: a teljes izomzatban statikus összehúzódást érünk el néhány másodpercig, melyet szintén néhány másodperc szünet követ. Megfeszül – elernyed: semmihez sem hasonló mozgásélmény, melyet még dinamikus, a célokra szabott gyakorlatokkal „turbóztunk” fel, persze az első alkalomnak megfelelő kíméletességgel! :))

A statikus izommunka nagyon nagy kalóriafelhasználású, 20 perc alatt a dinamikus munkával kombinálva olyan pozitív lökést tudunk adni a szervezetnek, amely akár 24-48 órás ún. utóégető hatás jön létre, tehát az edzés követő 1-2 napban magasabb fordulatszámon égeti a kalóriákat, és ez az igazi titok! Persze ehhez jól eltalált edzésinger, komoly szakmai képzettség és edzői munka is elengedhetetlenül szükséges. A tréning után, levezetésképp 10 perc masszázsprogrammal kényeztettük Tamást és 30 perc effektív munka után haza is engedtük.

Azóta Tomi függő lett, a mai napig háromszor is találkoztunk, újabb és újabb gyakorlatokkal fűszerezve az élményt, melyről rendszeresen beszámolunk!


[vfb id=1]