Róbert fantasztikus eredményt ért el módszerünk segítségével. 40 kilogrammtól szabadult meg úgy, hogy nem koplalt, nem éhezett, nem veszélyeztette egészségét, épp ellenkezőleg, fittebb, energikusabb és boldogabb (!) lett, mint valaha.

Mi csak gratulálni tudunk ehhez a nagyszerű eredményhez, nektek pedig azt ajánljuk, olvassátok el Róbert beszámolóját – rendkívül tanulságos!

„Plusz kilók ellen vívott küzdelmem egész életemet végigkísérte. Többször is drasztikus fogyókúrába kezdtem, aminek az eredménye az lett, hogy amikor abbahagytam, a leadott 5-10 kg dupláját szedtem fel. 108-110 kg-ot mutatott a mérleg, amikor végleg megelégeltem addigi életformámat. Ekkor hallottam a Metodic-ról. Bevallom, szkeptikus voltam, miután a csapból is a csoda fogyasztómódszerek folynak. Elmentem egy előadásra, és a rendszer alapgondolata, miszerint nem vagyunk egyformák, nagyon meggyőzött, és sejtettem, hogy nálam is valahol itt rejtőzhet a hiba. Miután megtudtam táplálkozási és hormontípusomat, alig vártam, hogy áttanulmányozzam a kapott anyagokat, s végre belevágjak. Azt mondták június végén, hogy októberben 70 kg leszek, ha betartom az ajánlásokat. Kétkedtem, de lelkesedésem határtalan volt: mértem, számoltam, osztottam, szoroztam, főztem. Nyitottam az egészséges táplálkozás felé, tudatos vásárlóvá és fogyasztóvá váltam.

Alig négy hónap alatt 14 kg-t fogytam, ami önmagában sem kis eredmény, hiszen korábban bármit tettem, nem mozdult a súlyom. Mindezt úgy értem el, hogy a dupláját, azaz 2000 kalóriát viszek be nap mint nap, végre nem éhezem, sőt, ízletes, tápláló ételeket eszem, tele vagyok energiával, és nem utolsósorban teljesen átalakult a testem összetétele. A Metodic valóban nem csak egy testsúlycsökkentő program, annál sokkal több: általa más lett az étkezéshez való hozzáállásom, a gondolkodásom, s ezzel az egész életem. Rég nem látott ismerősök mondják, ha összefutunk, hogy csak a fejem a régi. Az eddigi „golyó” becenevem helyett, ma már inkább „girnyónak” neveznek a barátaim. Leírhatatlan érzés ez annak, aki mindig is kövér VOLT!”

Aképek önmagukért beszélnek…
Minden elismerésünk Robié!

Előtte: 110 kg | Utána: 70 kg

Profitt Diéta, Debrecen, fogyás, fogyasztás, egészség, étrend, referencia, vélemény

 

 

 

[vfb id=1]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük