Személyre szabott ONLINE AJÁNLÁS – az egészségedért.

Az egészség nem egy random eseménysorozat eredménye, hanem tudatos és következetes odafigyelésé, aminek szerves része a TÁPLÁLKOZÁS. Nem a fogyó/hízókúráról van szó, hanem arról, hogy megfelelő élelmiszerek, alapanyagok, ételek hiányában nemcsak hogy az emésztés, hanem a szervezeted egészében nem képes megfelelő működésre, alacsony vagy hullámzó lehet az energiaszinted, állandó része lehet az életednek a puffadás, a levertség, negatív gondolatok, még túlsúly esetén is alultápláltak lehetnek a sejtjeid és nem utolsó sorban nem éppen előnyödre változik a testalakod.

Legyenek bármilyenek is a körülmények, NAPONTA ÉS KÖVETKEZETESEN TÖRŐDNÖD KELL MAGADDAL A MINDENNAPI TELJESÍTŐKÉPESSÉGED, BOLDOGSÁGOD, FITTSÉGEDÉRT, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed.

Mivel nem mindig van mód a személyes találkozásra, a felmerült igényekre való tekintettel elindítom az ONLINE TANÁCSADÁST azok számára, akik a helyszíntől és időtől függetlenül szeretnének közelebb kerülni a saját testük igényeihez. Ezen az úton elindulva AZONNAL kiemelkedően sokat tehetsz az egészségedért és a táplálkozás tekintetében a tudatosabbá válásért.

A TÉR ÉS AZ IDŐ NEM LEHET AKADÁLY!

UGYE, MILYEN KLASSZUL HANGZIK? DE MÉGIS HOGYAN?

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ONLINE TANÁCSADÁS?

  • jelzed a +36 30 2755 759 mobilszámon vagy a formabahozunk.hu@gmail.com címen, hogy szeretnéd kérni az online tanácsadást.
  • kitöltesz egy kérdőívet, amit elküldünk neked és szükség szerint válaszolsz néhány további kérdésre.
  • a kérdőív mellé csatolsz magadról néhány friss, egész alakos fotót illetve videótelefonálás útján felderítjük, mit árulnak el a testedről a hízási (vagy épp nem-hízási) sajátosságai.
  • a fentiek alapján elkészül egy élelmiszerlista teljesen egyértelmű jelöléssel, mely élelmiszerek fogyasztása javasolt, mi semleges és mit kell kerülnöd. Írásban megkapod a hozzátartozó használati útmutatást, hogy hányszor, mennyit és mit javasolt étkezned, amely azt is tartalmazza, mit honnan érdemes beszerezned.
  • kapsz egy általános tájékoztatást is az egészséges táplálkozás alapelveiről.
  • kapsz egy hormonális sportajánlást is, amely támogat a megfelelő mozgásformák kiválasztásában.
  • kapsz hormonális tanácsadás(oka)t, a testalakodon látható hormontípusaidnak megfelelően.
  • lehetőséged van további egy alkalommal telefonos vagy videótelefonon folytatott konzultációra, ahol minden lehetséges eszközzel segítek a megvalósításban.

Ha nem tudod eldönteni, hogy pontosan hogyan is érheted el az általad kitűzött célt, KERESS MINKET, és segítünk meghatározni, hogy melyik módszerünkkel tudod a leggyorsabban elérni azt!

SEGÍTÜNK!
+36 30 275 5759

AZ ONLINE AJÁNLÁS ELKÉSZÍTÉSÉNEK ÁRA CSAK 29 600 FT.

Ami a plusz jó hír!

Amennyiben szeretnéd, hogy további pontosítással még inkább finomítsunk az élelmiszerlistádon, és meg tudjuk teremteni az alkalmat arra, hogy SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZZUNK, úgy az anyagcseretípus mérés ára

39 600 Ft helyett, óriási kedvezménnyel

CSAK 15 900 Ft LESZ!

Ez egy igazán visszautasíthatatlan ajánlat. UGYE TE IS SZERETNÉL ÉLNI VELE? Akkor ne habozz, lépj a változás útjára és hívj fel vagy jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével, várlak téged is szeretettel!