Nem a Te hibád!

Nálad SEM működnek a fogyókúrás módszerek?
NEM A TE HIBÁD!

Utálsz a tükörbe nézni, mert minden erőfeszítésed ellenére sem sikerül megszabadítani magad a felesleges kilóktól?

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA!

Ingyenes konzultációnk az első mérföldkő új életmódod felé. Egy kötetlen, de alapos beszélgetés során együtt határozzuk meg céljaidat, majd lépésről-lépésre felvázoljuk Neked, hogyan valósíthatod meg ezeket – úgy, hogy mi folyamatosan melletted állunk majd, hogy segítsünk!

Jelentkezem ingyenes konzultációra!

ELÁRULJUK, MIRE VAN SZÜKSÉGE A TESTEDNEK

Az eredményeid megmutatják, milyen típusú étrendre és testmozgásra van szükséged. Ez alapján pontos listát adunk több száz hétköznapi ételről, amikből garantáltan energiát nyer a szervezeted, és azt is eláruljuk, hogy melyek azok az ételek, amelyek teljesen feleslegesek vagy hízlalóak számodra. Ezzel később rengeteg betegséget, problémát, előzhetsz meg, amelyeknek kezelése könnyen belekerülhet több százezer forintba. Ehhez képest a 29500 Ft-os vizsgálat egyáltalán nem drága.

Jelentkezem anyagcsere típus mérésre!

A NEKED VALÓ ÉTELEK, EGYENESEN OTTHONODBA

Ha nincs kedved bajlódni a napi étrended összeállításával, a főzőcskézéssel, akkor minden nap elkészítjük, majd házhoz is visszük az anyagcsere-típusodnak megfelelő ételeket – és ha azt gondolnád, hogy ízetlen, unalmas fogásokra kell számítanod, akkor óriásit tévedsz!

Változtatni akarsz testsúlyomon, energiaszintemen, életminőségemen?

Változtatni akarok MOST!

Már Magyarországon is!
Európa több mint 12 országa után hazánkba is megérkezett a Metodic módszer – így már számodra is adott a lehetőség, hogy megismerd tested valódi igényeit!

Nekik már sikerült

Ők azok, akik már jól tudják, hogy a súlyproblémákra csak egy végleges megoldás létezik – és ez soha nem a fogyókúra, hanem egy 100%-ban személyre szabott, irányított étrend.

 

metodic_referencia_andrea_mini

Andrea

“Mínusz 20 kg – megerőltetés és koplalás nélkül”
Andrea öt évig sikertelenül próbálta leadni több mint 20 kg-os súlyfeleslegét. Sokáig hitt a fogyókúrás italok, tabletták hatásában, természetesen hiába…

 

metodic_referencia_eva_mini

Éva

“Úgy olvadt le rólam 21 kg, hogy közben a kedvenc ételeimet ettem”
Éva rengeteg fogyókúrát kipróbált már, a kilóktól azonban vagy csak nagyon rövid időre, vagy egyáltalán nem sikerült megszabadulnia…

 

metodic_referencia_ildiko_kep_mini

Ildikó

“Megfeszített munka nélkül szabadultam meg 16 kg-tól!”
Ildikó 30 kg súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, jelenleg 16 kg-ot sikerült leadnia, ez a kitűzött cél fele,
de kitartó és nem adja fel!

Mi az a Metodic módszer?

Az neked sem újdonság, hogy ha benzint tankolsz egy dízel autóba, már az is csodaszámba megy, ha egyáltalán elindul. Azonban, ha ugyanazt az üzemanyagot egy benzines sportautóba töltöd, akkor gond nélkül fog repeszteni.

Nos, pontosan ez a helyzet a szervezeteddel is.

Ugyanaz az étel különböző embereknél más és más hatást vált ki – így a Te esetedben sem mindegy, hogy milyen táplálékot veszel magadhoz.
Mi a forradalmian új, Németországban szabadalmaztatott EVA 3000 orvostechnikai eszköz segítségével, a vegetatív idegrendszered reakciói alapján megmondjuk Neked, milyen ételre hogyan reagál a szervezeted, így pontos útmutatást tudunk adni.

A várható eredmény:
életerő, stabil immunrendszer és optimális testsúly úgy, hogy a fogyókúrát örökre elfelejtheted!

Ki akarom próbálni!

Miért jelentkezz ingyenes konzultációnkra?

Azért, mert ez az első lépés az új életed felé. Ingyenes konzultációnk kötetlen hangulatban zajlik, szakértő kollégánk azonban minden részletre odafigyel, hogy a lehető legjobb és leginkább személyre szabott tanácsokkal lásson el Téged optimális testsúlyod elérésével kapcsolatban.

Jelentkezem ingyenes konzultációra!

A Metodic módszer nem fogyókúra!

A fogyókúrás módszerek senkinél sem működnek. Soha nem is működtek, hiszen ezek azok az eljárások, amelyek csupán “tünetileg” próbálják meg kezelni a problémákat, teljesen sikertelenül. Ahhoz, hogy Te is normalizáld testsúlyod, semmi másra nincs szükséged, csak a szervezeted pontos igényeinek ismeretére.