Ne halogasd

Szervezeted számára az étel olyan, mint az autónak a benzin, vagyis, mint az üzemanyag. Bármi, amit megeszel, a tested összes pontjára eljut a véráramon keresztül. Ennek az az oka, hogy minden sejtmaggal rendelkező sejtnek önálló anyagcseréje van, melyhez a szükséges energiát a tápanyagok (fehérje, zsír, szénhidrát) segítségével tudja felvenni. Ez a szint mérhető, melyet vitalitás szintnek nevezzünk. Az adott értékből kiderül, hogy valóban helyesen táplálkozol-e.

Azt mindannyian tudjuk, hogyha a benzines autóba gázolajat öntünk, egy mm-t sem tudunk majd megtenni. Pontosan ez a helyzet az élelmiszerekkel, az ételekkel, hogy melyik tápanyagból mennyit fogyasztunk. Hiába gondoljuk, hogy a legújabb divat szerinti ötletek, tippek hasznosak lehetnek, és a szervezetünk számára is jól működnek, habár mindannyian igyekszünk jóhiszeműen „eljárni”. Az amivel a barátnők 5 kg-tól sikeresen megszabadult, egy másik szervezetnél akár a fordítottját is eredményezheti, vagyis lehet, hogy így 5 kg-ot sikerül „felfogyókúrázni”, és a betegségekről, illetve az azokra való hajlamról még egy szó sem esett. Szervezetünk a természet által alkotott tökéletes „gépezett”, így a kísérletezésekkel tönkre is tehetjük.

Ha nem tudod eldönteni, hogy pontosan hogyan is érheted el az általad kitűzött célt, KERESS MINKET, és segítünk meghatározni, hogy melyik módszerünkkel tudod a leggyorsabban elérni azt!

SEGÍTÜNK!
+36 30 275 5759