Most adj bele mindent, mert most mindenki veszít!

Új életet kezdenél, csak nem tudod hogyan fogj hozzá? Szívesen bíznád magad szakemberekre, akik minden szinten segítenek beszélni a saját tested nyelvén?

 

Szeretnéd megtudni milyen az, amikor a tested csúcsformában van? Most kell beleadnod mindent, mert mi értékeljük az erőfeszítéseidet!

 

A legjobb, legsikeresebb szolgáltatásainkat gyúrtuk össze egy csomagba, hogy biztos eredményt érj el!

A szeptemberi akciónk önmagáért beszél: korlátlan XBody edzés, személyi edzés, anyagcsere-típus mérés, 9 alkalmas aquafitness és 5 csillagos wellness használat (25m-es úszómedence, melegvizes relaxációs medence, jacuzzi, 2 finn szauna, infraszauna, fény-, és aromaterápiás gőzkabin, merülőmedence) most egy csomagban, 148.000 Ft helyett csak 59.900 Ft!

Tehát teljesen a személyedre igazított táplálkozás, koncentrált edzés, töltődés és relaxáció egyedülálló kombinációja vár Rád!

Ez 60%-os kedvezmény!

Ha valódi és tartós változást szeretnél az életedben, egy egészségesebb és vonzóbb testet, teljesebb és energikusabb életet, akkor ez a program Neked való!

Nem fogjuk elengedni a kezed! A program ára a kilóiddal együtt csökken! A második és harmadik hónap 118.500 Ft helyett csak 29.900 Ft/hó!

Most jön a legjobb rész, figyelj!

Aki szeptember 30-ig jelentkezik, megveszi a fenti csomagot, az akár a teljes árat is visszanyerheti, ha részt vesz a ProFitt Fogyótúra versenyen!

Jelentkezz a 75 napos ProFitt Fogyótúra versenyre, légy kitartó és nyerd vissza, amit befizettél!

Miről szól a Fogyótúra? A verseny elején mindenkit lemérünk, és aki a 75 nap alatt a legjobb eredményt, a legnagyobb változást érte el önmagához képest testzsír-százalékban, zsigeri zsírban, izomtömeg százalékban, sejtszintű energiaértékben és centiméterben (derék, csípő, mell, kar, comb, vádli), az visszanyeri az Anyagcseretípus vizsgálat, az Aquafitness, az X-Body ezdzések és a személyi edzés teljes árát, egyszóval minden addig kifizetett forintot…

Fontos! Ezen a versenyen mindenki totális transzformáción fog keresztülmenni, tehát a verseny végére jelentős és garantált súlycsökkenést fog elérni. A fődíj csupán a hab a tortán, hogy a verseny végéig maximálisan motivált tudj maradni…

Tőlünk minden segítséget megkapsz, az eredmény csak rajtad áll!

Csak kilókat veszíthetsz, semmi mást! Megéri odatenni magad, mert mikor érné meg jobban a fogyás? Te fogysz le és mi fizetünk ezért Neked… Ne hagyd ki!

Eredményhirdetés: 2014. december 20.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkért vedd fel velünk a kapcsolatot! A ProFitt Fogyotúra minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Jelentkezz most a szeptemberi akciónkra és vedd igénybe 60% kedvezménnyel legjobb szolgáltatásainkat:

Jelentkezz a szeptemberi akciónkra 148.000 Ft helyett 59.900 Ft-ért!

 

ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül