Az anyagcseretípus vizsgálat és a cukorbetegség

Sokan nem is tudják, de a Profitt módszer nem csupán fogyáshoz, energiaszint-növeléshez kiváló, de azoknak is elképesztő mértékben javíthat életszínvonalán, akik valamilyen tartós, táplálkozással összefüggő betegségben szenvednek. 

profitt_metodic_cukorbetegsegOlvassátok el ehhez kapcsolódóan Ákos beszámolóját, aki 1-es típusú cukorbetegként döntött úgy, hogy ad egy esélyt a Metodic módszernek – és nem bánta meg.

“A nevem Bodnár Ákos, az anyagcseretípus  vizsgálatot egy barátom ajánlotta nekem. Mondta, hogy próbáljam ki, mert 1-es típusú cukorbeteg vagyok, és hátha segít… Májusban csináltam meg. Kiszűrtük, hogy melyek azok az élelmiszerek amelyek aktivizálják, és melyek azok, amelyek gátolják a hasnyálmirigyem működését.

A vizsgálat előtt a kezelőorvosom javaslatára 150 g szénhidrátot fogyasztottam naponta és bőséges fehérjét. A vizsgálat tanácsára 400 grammra vittem fel a szénhidrátot napi szinten, és lecsökkentettem a fehéje bevitelt. Meg voltam ijedve, hogy ilyen mértékű emelés fel fogja vinni az inzulin szükségletemet – ezzel szemben nem hogy emelkedett volna, hanem a napi inzulin fogyasztásom több mint 50%-kal csökkent. A hemoglobin a1C pedig 7 alatt van, és igen stabillá vált a vércukrom, a közérzetem pedig nagyszerű.

Mindenkinek csak javasolni tudom!”

Úgy gondolod, Neked is erre van szükséged?
Felesleges tovább várnod, jelentkezz ingyenes konzultációnkra!

Jelentkezés ingyenes telefonos konzultációra- ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül

 

Ingyenes konzultáció - ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül

Közzétette

Tiszta vizet a pohárba: Aki nem áldoz az egészségre, az kénytelen lesz áldozni a jövőben betegségre! Sok éves táplálkozási tanácsadói gyakorlattal, már több mint 200 embert sikerült megszabadítanom a felesleges kilóiktól, de ami ennél is fontosabb hogy az elért eredmények egy életre szólnak... Ha eddig nem sikerült lefogynod, pedig mindent megpróbáltál, az NEM A TE HIBÁD! Gyere, mert a ProFitt csapatával, garantált az eredmény! Jelentkezz most: 06 70 3272884 vagy küldj emailt: info@profitt-dieta.hu SEGÍTÜNK NEKED IS!

No comments yet.

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.