Jelentkezés Aquafitnessre!

Nem szeretnél a fiatalabbak között edzeni, esetleg gátlásos vagy? Nehézséget jelent és fájdalommal jár a mindennapos edzés?

Akkor most figyelj, mert van egy nagyon jó hírünk!

Tudjuk a megoldást: AQUAFITNESS!

Ez a vízben végzett edzésforma tökéletes azoknak, akiknek valamilyen okból gondot, nehézséget okoznak a szárazon végzett mozgásformák, mint például a futás, az aerobik vagy a fitness. Ha Te is szenvedsz a gerinc-, izületi fájdalmaktól, ha magas a vérnyomásod, akkor az Aquafitness pontosan Neked való!

Nem árulunk zsákbamacskát! Egy-egy Aquafitness alkalom 1800 Ft-ba kerül, viszont az edzés után 30 percig használhatod a Hotel Divinus***** wellness szolgáltatásait: finn szauna, infraszauna, fény- és aromaterápiás gőzkabin, jacuzzi…

Ha tovább szeretnél maradni a wellnessben, akkor csupán 1000 Ft/fő áron KORLÁTLANUL használhatod a Hotel Divinus***** wellness szolgáltatásait az edzések napjain!

Ha mozogni szeretnél, ne gondolkozz tovább! Az Aquafitness jót tesz Neked, nincs káros élettani hatása, nem fog fájni utána a hátad, és olyan izmokat is megmozgatsz majd, amikről talán azt se tudtad eddig, hogy olyan is van… Az 50 perces edzés után pedig élvezd a fejedelmi kényelmet a wellness részlegben!

A nagy érdeklődésre való tekintettel több új időpontot is bevezetünk:

Hétfő: 17:30-18:20

Kedd: 17:30-18:20

Csütörtök: 17:30- 18:20

Jelentkezz most az Aquafitnessre, kattints ide:

Jelentkezz Aquafitnessre, töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Érvényesítés