Online tanácsadás

SZEMÉLYRE SZABOTT, ONLINE TANÁCSADÁS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

Az egészség nem egy random eseménysorozat eredménye, hanem tudatos és következetes odafigyelésé, aminek szerves része a TÁPLÁLKOZÁS.

Nem a fogyó/hízókúráról van szó, hanem arról, hogy megfelelő élelmiszerek, alapanyagok, ételek hiányában nemcsak hogy az emésztés, hanem a szervezeted egészében nem képes megfelelő működésre, alacsony vagy hullámzó lehet az energiaszinted, állandó része lehet az életednek a puffadás, a levertség, negatív gondolatok, még túlsúly esetén is alultápláltak lehetnek a sejtjeid és nem utolsó sorban nem éppen előnyödre változik a testalakod.

Legyenek bármilyenek is a körülmények, NAPONTA ÉS KÖVETKEZETESEN TÖRŐDNÖD KELL MAGADDAL A MINDENNAPI TELJESÍTŐKÉPESSÉGED, BOLDOGSÁGOD, FITTSÉGEDÉRT, és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed.

Mivel nem mindig van mód a személyes találkozásra, a felmerült igényekre való tekintettel elindítom az ONLINE TANÁCSADÁST azok számára, akik a helyszíntől és időtől függetlenül szeretnének közelebb kerülni a saját testük igényeihez. Ezen az úton elindulva AZONNAL kiemelkedően sokat tehetsz az egészségedért és a táplálkozás tekintetében a tudatosabbá válásért.

UGYE, MILYEN KLASSZUL HANGZIK? DE MÉGIS HOGYAN?

JELEZD A +36 30 2755 759 MOBILSZÁMON VAGY A FORMABAHOZUNK.HU@GMAIL.COM CÍMEN, HOGY SZERETNÉD KÉRNI AZ ONLINE TANÁCSADÁST.

A RÉSZLETEKET PONTOSÍTJUK, MAJD KITÖLTESZ EGY KÉRDŐÍVET, AMIT ELKÜLDÜNK NEKED ÉS SZÜKSÉG SZERINT VÁLASZOLSZ NÉHÁNY TOVÁBBI KÉRDÉSRE.

A KÉRDŐÍV MELLÉ CSATOLSZ MAGADRÓL NÉHÁNY FRISS, EGÉSZ ALAKOS FOTÓT ILLETVE VIDEÓTELEFONÁLÁS ÚTJÁN FELDERÍTJÜK, MIT ÁRULNAK EL A TESTEDRŐL A HÍZÁSI (VAGY ÉPP NEM-HÍZÁSI) SAJÁTOSSÁGAI.

A FENTIEK ALAPJÁN ELKÉSZÜL EGY ÉLELMISZERLISTA TELJESEN EGYÉRTELMŰ JELÖLÉSSEL, MELY ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSA JAVASOLT, MI SEMLEGES ÉS MIT KELL KERÜLNÖD. ÍRÁSBAN MEGKAPOD A HOZZÁTARTOZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÁST, HOGY HÁNYSZOR, MENNYIT ÉS MIT JAVASOLT ÉTKEZNED, AMELY AZT IS TARTALMAZZA, MIT HONNAN ÉRDEMES BESZEREZNED.

KAPSZ EGY ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁST IS AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ALAPELVEIRŐL.

KAPSZ EGY HORMONÁLIS SPORTAJÁNLÁST IS, AMELY TÁMOGAT A MEGFELELŐ MOZGÁSFORMÁK KIVÁLASZTÁSÁBAN.

KAPSZ HORMONÁLIS TANÁCSADÁS(OKA)T, A TESTALAKODON LÁTHATÓ HORMONTÍPUSAIDNAK MEGFELELŐEN.
LEHETŐSÉGED VAN TOVÁBBI EGY ALKALOMMAL TELEFONOS VAGY VIDEÓTELEFONON FOLYTATOTT KONZULTÁCIÓRA, AHOL MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZZEL SEGÍTEK A MEGVALÓSÍTÁSBAN.

AZ ONLINE TANÁCSADÁS ÁRA 29 600 FT

Csak ennyit kell fizetned a tanácsadásokért, a konzultációkért! Ez igazán egy visszautasíthatatlan ajánlat, jelentkezz MÁRIS! Tartós és egészséges fogyáshoz semmi másra nincs szükséged az elhatározáson és a megfelelő módszeren kívül. Az előzőért Te felelsz, az utóbbiban mi segítünk majd.

Fontos azt tudnod, hogy ez nem egy újkeletű csodaszer, melynek hatására hipp-hopp megszabadulhatsz a zsírpárnáidtól.Kell hozzá kitartás és tudatosság is, ami az ételeket között választást illeti, de mi mindenben, amiben csak lehetséges, a segítségedre leszünk.

Jelentkezem a 39 600 Ft-os Anyagcsere típus mérésre!

AMI A PLUSZ JÓHÍR!

Amennyiben a későbbiekben úgy döntesz, hogy jó lenne személyesen is találkozni, vagy szeretnél részt venni anyagcseretípus mérésen, úgy a vizsgálat és konzultáció ára számodra 39 600 FT helyett már csak 15 900 Ft lesz!

NE HABOZZ HÁT, JELENTKEZZ, SZERETETTEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE!

Jelentkezés anyagcsere-típus mérésre - ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül

 

Anyagcsere-típus mérés - ProFitt Diéta - fogyókúra nélkül