Diéta titok

A diéta, mint fogalom, a mai, rohanó 21. században teljes mértékben elvesztette eredeti jelentését. Ugyanis a diéta gyógyélelmezést jelent, vagyis olyan étrend, melynek segítségével a beteg ember minél hamarabb visszanyeri egészségét. Véleményem szerint sok embert, főleg a hölgyeket a hideg kirázza e szó hallatán. Ezek alapján a Profitt stúdió így definiál: fogyjunk le bármi áron, a lehető leggyorsabban, akár az egészség rovására is. Sajnos.

Alapvető probléma továbbá, hogy az emberek fejében a kis mennyiségű étel fogyasztása egyenlő a fogyással, a nagy mennyiségű pedig egyenlő a hízással. Tévedés. Ugyanis mindenkinek szüksége van egy minimum kalória bevitelre, amely ahhoz szükséges, hogy a szervezet életben maradjon.

Egy példa, hogy mindenki megértse: 28 éves nő, 174 cm magas, 69 kg, ahol ez a bizonyos minimum 1600 kalóra. Nos, a sokszor 1200-1400 kalóriában meghatározott „diéta” ebben az esetben VESZÉLYES, ugyanis ezt más szóval koplalásnak hívjuk. Itt elsősorban izom, és nem zsírveszteség fog bekövetkezni, az ingerlékenységről, édességek utáni farkaséhségről, fáradékonyságról nem is beszélve. Sokszor már ezen a ponton megbukik a diéta. Rengeteg fórum próbálja hirdetni a megfelelő és „TUTI” módszert, ahol azt halljuk, hogy a napi ötszöri étkezés a helyes, sok zöldség, sok gyümölcs. Természetesen hallottunk már teljesen ellenkező érveket is, ahol kevés gyümölcs, sok fehérje és az átlagostól több zsíradékot fogyasszunk. Nos, a titok nagyon egyszerű: típustól függ. Vagyis nincs általános, mindenkinél egyformán jól működő „titok”. Sanyargatás helyett érdemes szakember segítségét kérni.

Ha nem tudod eldönteni, hogy pontosan hogyan is érheted el az általad kitűzött célt, KERESS MINKET, és segítünk meghatározni, hogy melyik módszerünkkel tudod a leggyorsabban elérni azt!

SEGÍTÜNK!
+36 30 275 5759