Fogyókúráid során csak a mérleg által mutatott számokra koncentrálsz? Öreg hiba! A mérlegen látott érték jó iránymutató lehet, de semmi esetre sem szabad csak arra alapoznod, amikor tested teljes átalakítására készülsz.

Tarts velünk, hogy megtudd milyen számokat és fogalmakat kell szem előtt tartanod, hogy minél hamarabb elérd az álomalakot!

A testösszetétel mérés a megoldás!

Egy testösszetétel vizsgálat pontosan megmondja, hogy a Te testedben milyen százalékos arányban oszlik el a zsír és az izom!
Ha ezzel tisztában vagy, akkor célzottabban veheted kezelésbe a problémás területeket!

Ezen belül is megtudhatod, hogy a benned lévő zsír hol helyezkedik el, és nem veszélyeztetett-e valamelyik létfontosságú szerved, az úgynevezett zsigeri zsír által. Ezért fontos, hogy minél hamarabb átess egy ilyen vizsgálaton, különösen túlsúly esetén, hogy elkerüld vagy csírájában elfojtsd a komolyabb egészségügyi gondokat.

Zsírral és izommal a tökéletes testért!

Jól olvasod, mindkettőre szükség van az ideális testfelépítéshez, csak nem mindegy milyen arányban! Ne a BMI/Broca Indexekkel kalkulálj vagy a mérleget lesd mindennap, mert ezekkel nem kapod meg azt az információt, amire szükséged van! Ezért kell tisztában lenned a saját testzsír-százalékod értékével!

Ismered a saját tested?

Nem vagy benne biztos, hogy a Te testzsír-százalékod értéke optimális-e? Koronként eltérő az ideális szám, de mindig érdemes alacsonyan – 20% alatt – tartanod, mind az egészségügyi, mind az esztétikai szempontok miatt. Ugyanis az öregedés velejárója, hogy egyre nehezebb megszabadulni a zsírtól, különösen a hölgyek számára okozhat ez komolyabb kihívást.

Mi segítünk Neked!

Ahhoz, hogy meginduljon a zsírbontás és izomépítés folyamata, mindenkinél egyedi megoldást kíván, mert ez genetikai adottság kérdése. Ez viszont nem jelenti azt, hogy kitartó munkával ne érhetnéd el a kitűzött céljaid! Az ideális testösszetételhez:

– genetikai alapú személyreszabottság,

– táplálkozás,

– edzés,

– valamint a helyes regeneráció és utántöltés vezet!

Ebben csak mi tudunk segíteni Neked! Derítsd ki a saját testzsír-százalékod értékét!

Foglalj időpontot még ma, és tedd meg az első lépést a karcsú és egészséges élet felé! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük