Aquafitness

Vízben, eszközökkel végzett csoportos mobilizációs tréning.

Az aquafitness egy olyan, vízben végzett, kondicionáló mozgásforma, melynek célja a szellemi feltöltődés mellett, teljesítőképességünk növelése. Titka abban rejlik, hogy a víz felhajtóereje és sűrűsége révén úgy készteti komoly erőkifejtésre az izmokat, hogy közben kíméli az ízületeket és a gerincet, valamint a test egész támasztórendszerét.

A vízben végzett testmozgás különösen ajánlott azok számára, akiknek valamilyen okból megterhelőek a szárazföldön végzett fitness foglalkozások, a futás és az egyéb testedzések, akár súlyfelesleg, gerinc vagy ízületi bántalmak miatt. Eredeti funkciói mellett – sérülések, betegségek utáni rehabilitáció, gyógyulási folyamat elősegítése – a teljesen egészséges emberek szervezetére is jótékony hatással van, mivel serkenti a vérkeringést, illetve alakformálásra és zsírégetésre is kiválóan alkalmas.

 

 

A vízben végzett testedzés kiegészítő mozgásként élsportolóknak is ajánlott, hiszen ennél a mozgásformánál olyan izmok is aktív munkát végeznek, amelyek a szárazföldön nem kapcsolhatók be.

Az aquafitness kortól, és nemtől függetlenül mindenki számára kitűnő testedzési lehetőséget biztosít, azonban az alábbi esetekben különösen ajánlott:

  • túlsúly csökkentése,
  • izületi- és gerincbántalmak enyhítése,
  • hát- és derékfájás csillapítása,
  • csontritkulás megelőzése,
  • asztma, és pollen allergia kezelése,
  • stressz, és depresszió oldása,
  • sérülések, műtétek utáni rehabilitáció végzése.

Az aquafitness foglalkozások a Hotel Divinus***** wellness részlegében kerülnek levezetésre, ahol a foglalkozás mellé 30 perc wellness használatot ajándékba adunk neked!

Árak:

Szolgáltatás Ár
Aquafitness belépő: 1.800 Ft / fő
Szaunaszeánsz belépő: 3.000 Ft / fő / alkalom
Havi wellness belépő (1 fő részére): 30.000 Ft / fő
Havi wellness belépő (2 fő részére): 50.000 Ft / 2 fő
Havi bérlet (3 fő – 2 felnőtt
és egy gyermek (12 éves korig) részére):
60.000 Ft / 3 fő
Éves bérlet (1 fő részére): 330.000 Ft / fő

Időpontok:

Hétfő és csütörtök 17:30 órai kezdés

Jelentkezés:

Jelentkezz Aquafitnessre, töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Érvényesítés