Anyagcseretípus mérés

TE KÍVÁNCSI vagy, melyik ételtől okozhat HÍZÁST ÉS ENERGIASZINT CSÖKKENÉST?

Mert lehet, hogy amiről eddig azt hitted, hogy egészséges számodra, arra éppen az ellenkezője igaz, amiről eddig azt hitted tökéletesen illeszkedik a fogyókúrás, diétás étrendedbe, az valójában a Te szervezetednek pont nem megfelelő és éppenséggel hízhatsz tőle?

Mi a Németországban szabadalmaztatott EVA 3000 orvostechnikai eszköz segítségével,  orvosi kutatások eredményeivel  a háttérben, a saját vegetatív idegrendszered reakciói alapján állítunk össze számodra egy ajánlást, nem találgatunk. Ebben a metódusban a berendezés is és a hozzá kapcsolódó ajánlás is csak “tolmács”, hírhozó, hiszen valójában a te szervezeted “mondja meg”, milyen alapanyagokra, azokból mennyire van szükséged, hányszor javasolt enned.

Közösen határozunk meg egy reális célt, aztán megbeszéljük az ahhoz elvezető lehetséges utat, ami nélkülözi a szélsőségeket, és a lehető leginkább alkalmazkodik a körülményeidhez, elvárásaidhoz. Ez az út természetesen járhat lemondással is – de koplalással, hosszútávon tarthatatlan egyoldalú megvonásokkal – de már nagyon hamar megérkezhetnek az első pozitív folyományai. Tehát magasabbnak érezheted a napi energiaszinted, elmúlhatnak a fáradási mélypontok, csökkenhet vagy eltűnhet a krónikus puffadás, normalizálódhat az emésztés. És ezzel nincs vége! Amennyiben kitartasz, valóban életmóddá tudod tenni az ajánlást, úgy erősebbé válhat az immunrendszer, és beindulhat az érdemi súlyvesztés és alakformálás is.

Tulajdonképpen a saját kezedbe adhatjuk a kulcsát  az önsanyargatás nélküli, eredményes fogyásnak!

Az anyagcseretípus-mérésünkkel lehetőséged lesz arra, hogy egészséges módon érhesd el a kívánt testsúlyt, és tegyél szert egy csinos, ellenálló szervezetre. A kúrák és azok eredménye is csak egy meghatározott időszakra szól. Egyetlen plusz kiló sem kúrától kerü9 600lt rád, nem valamilyen csodatabletta vagy -gyűrű hatása, hanem az ÉLETVITELEDÉ. Tehát amennyiben érdemi és tartós változásra vágysz, úgy az ÉLETVITELEDEN érdemes változtatnod, mégpedig a saját tested igényeinek megfelelően.

Ne fuss tovább felesleges köröket! Gyere el anyagcseretípus-mérésünkre, hogy végre elérhesd azt az alakot, amit mindig is látni szerettél volna a tükörben!

Jelentkezem anyagcsere típus mérésre!

Amit tudnod kell az anyagcseretípus mérés eszközéről:

A módszerünk több mint 60 év kutatómunkájának az eredményeképpen született meg. A mérést  az EVA 3000 készülékkel végezzük, ami német szabadalmi találmány és Dr. Klaus Holzrichter német orvos és természetgyógyász nevéhez fűződik. A módszer fájdalommentes módon meghatározza, hogy melyik anyagcseretípusba tartozol, elektromágneses impulzusok formájában, csuklópánton keresztül. Megvizsgálja az idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonrendszeri sajátosságaidat, illetve figyelembe veszi a vércsoportod is, amennyiben az ismert (a vércsoportot nem tudjuk meghatározni).

Ez alapján tudunk személyreszabott a táplálkozási ajánlást készíteni a számodra.

Mire van szükséged a fogyáshoz?

Tartós és egészséges fogyáshoz semmi másra nincs szükséged az elhatározáson és a megfelelő módszeren kívül. Az előzőért Te felelsz, az utóbbiban mi segítünk majd.

Fontos azt tudnod, hogy ez nem egy újkeletű csodaszer, melynek hatására hipp-hopp megszabadulhatsz a zsírpárnáidtól.Kell hozzá kitartás és tudatosság is, ami az ételeket között választást illeti, de mi mindenben, amiben csak lehetséges, a segítségedre leszünk.

Jelentkezem a 39600 Ft-os anyagcsere típus mérésre!

Van 1 órád az egészségedre?

Körülbelül ennyit vesz igénybe a mérés és ajánlás elkészítése, ami alatt pontosan és fájdalommentesen megmérjük, hogy melyik anyagcsere típusba tartozol, mit javasolt enned, és mit kevésbé. A mérést megbeszéljük az eredményeket, de egy meglehetősen hosszú, írásos anyagot is kapsz már aznap, hogy tisztában legyél a “miértekkel”. Életmódot váltani természetesen nem egyszerű, de mi folyamatosan segítünk a megvalósításban. A mérést követően is fordulhatsz hozzánk bátran a kérdéseiddel, a tőlünk telhető módon segítünk neked.

Jelentkezem Anyagcsere típus mérésre!

Jelentkezem itt!

Akik már kipróbálták az anyagcseretípus mérésünket, pozitívan és elégedetten nyilatkoztak módszerünkről:

“Örömmel tudatom, hogy 5 hét alatt 7 kg-ot fogytam.”

Illyés Margit Júlia

“ Egészségügyi állapotom nagy mértékben javult… és  az emésztési problémáim is megszűntek.”

Tóth Noémi

Ez a fajta megközelítés valóban tudományos, élettani ismeretekre épül, az egyéni adottságok figyelembe vételének köszönhetően egyénre szabott. Ennek köszönhetően eredményes, és alapjaiban különbözik a magazinok oldalain nagy számban megtalálható különböző tudománytalan fogyókúra receptektől…”

Dr. Erdei Judit

Mi minden jár neked ezért a 39 600 Ft-os anyagcseretípus mérésért?

Tudjuk azt, hogy minden ember más és más, ezért az elfogyasztott ételek eltérő hatást érnek el a szervezetben. Az anyagcseretípus méréssel személyre szabott megoldást kapsz, hogy mely ételek fogyasztása mellett tudsz hatékonyan veszíthetsz.

 • IDEGRENDSZERI BEÁLLÍTOTTSÁG MÉRÉST (EVA 3000)
 • EMÉSZTŐRENDSZERI BEÁLLÍTOTTSÁG MÉRÉST (EVA 3000)
 • HORMONÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁG MÉRÉST (EVA 3000)
 • TÁPLÁLKOZÁSI TÍPUS MEGHATÁROZÁST (EVA 3000)
 • EGYÉNI FEHÉRJE-SZÉNHIDRÁT-ZSÍR ARÁNY MÉRÉST (EVA 3000)
 • TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉST
 • EGYÉNI TÁPANYAG KALKULÁCIÓT ÉS CÉL MEGHATÁROZÁST A MÉRÉSI EREDMÉNYEK ALAPJÁN
 • TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁST,
 • TÍPUSODNAK MEGFELELŐ, EGYÉNILEG ELKÉSZÍTETT ÉS SZEMÉLYRESZABOTT, RÉSZLETES ÍRÁSOS ÖSSZEFOGLALÓT

Mit nyerhetsz még?

 • Megerősítheted az immunrendszered,
 • Optimalizálhatod az energiaszintedet, így javíthatod a mentális képességeid,
 • Jelentősen növelheted állóképességed,
 • Alapvetően megváltozhat a testösszetételed.

Miért áldozz az anyagcseretípus mérésre 39 600 Ft-ot?

Ez elsőnek lehet, hogy soknak tűnik, azonban ezzel a szolgáltatásunkkal tényleg csak nyerhetsz. Ez nem kúra, drága táplálékkiegészítőkkel, hanem valódi élelmiszerekből lehet összeállítanod az étkezésed. És ha valóban, sejtszinten jóltáplált leszel, nem üres vagy épp felesleges kalóriákkal eteted magad, kevesebb tápanyagra lehet szükséged, elmúlhatnak a falási rohamok, tehát már közvetlenül az alapanyagokon visszahozhatod a mérés árát.

Számold csak össze bátran, EDDIG MENNYIT KÖLTÖTTÉL FELESLEGES FOGYÓKÚRÁKRA, ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐKRE, gondold végig, hogy megfelelő tudatosság nélkül mennyi pénzt dobhattál ki ételekre, hiszen valójában, sejtszinten egyáltalán nem biztos, hogy jóllaktál és csak ettél és ettél?

Olyan ajánlást adunk a kezedbe, ahol valóban minden csak a te szervezted igényeiről szól. Amennyiben igényled, tested mellett foglalkozunk a lelkeddel is, és megadjuk a szükséges támogatást ahhoz, hogy visszatalálhass a saját testedhez.

Gyere és jelentkezz be hozzánk, hogy végre elérhesd a céljaid!

Ár: 39 600 Ft

BEJELENTKEZÉS

Egészséges és garantált változás akár AZONNAL, FOGYÓKÚRA NÉLKÜL!

Kérlek pontosan töltsd ki jelentkezési adatlapunkat. A kitöltés után kattints a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gombra.

Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!