Sokszor eltervezted már, hogy mától egészségesen fogsz táplálkozni, gondosan ügyelsz majd arra, hogy csak tiszta dolgokat vigyél be a szervezetedbe? A hétköznapok azonban mindig meghiúsítják elhatározásod?

Számos oka lehet annak, hogy miért nem tudsz egészségtudatosan élni. Talán túl sok szervezést igényel, amire nincs időd és türelmed, vagy egyszerűen a lehetőségek nem adottak, hiszen nem tudod beszerezni a megfelelő élelmiszereket. Ráadásul már abban sem lehetsz biztos, hogy mennyi vegyszer vagy kemikália érintkezett azokkal a termékekkel, amelyek látszólag egészségesnek tűnnek. Nem beszélve arról, hogy a mindennapi élelmiszerek biológiai értéke jelentősen lecsökkent, nem tudjuk bevinni a számunkra nélkülözhetetlen vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat stb.

Szerencsére van megoldás!

Az ilyen problémák kiküszöbölésére lehetnek segítségedre az étrendkiegészítők.  Mivel a piacon zavarbaejtően nagy a választék, ezért most megkönnyítjük számodra a választást. Mi magunk is nagyon sokfélét teszteltünk, mértünk és használtunk. Ezen tapasztalatok alapján hívnánk a figyelmed a flavonoidokra!

Tudtad, hogy hatásukat Szentgyörgyi Albert is kutatta? A flavonoiodok olyan vegyületek, amelyeket nem termel a szervezetünk, muszáj kívülről bevinnünk; viszont olyanok az immunrendszerünk számára, mint a közkatonák, megvédik a vitaminokatezáltal segítve, hogy a lehető legtöbb tudja betölteni egészségvédő feladatát.

A legtöbbet fekete bogyós gyümölcsökben találsz, de van többek között a vörösborban is. Ha szilárd tápanyagokon keresztül is szeretnél minél több flavant, flavont és flavonoidokat bevinni a szervezetedbe, akkor javasoljuk fogyasztásra a zellert, brokkolit, citrusféléket, petrezselymet, olíviát, spenótot, hagymát, cseresznyét, málnát, epret stb.

Miért jó, ha már idejekorán odafigyelsz arra, hogy tudatosan vigyél a szervezetedbe flavonoidokat? Erre irányuló kutatások bizonyítják, hogy prevenciós szerepük mellett érezhető pozitív változásokat is képesek eredményezni. Rendszeres fogyasztók többek között az alábbi területeken tapasztalhattak javulást:

  • izmok és ízületek jobb működése,
  • alvászavarok javulása, mélyebb, hosszabb alvás,
  • szexuális étvágy növekedése,
  • stressz és teherbírás optimálisabb kezelése,
  • tanulás hatékonyságának növelése,
  • élesebb látás,
  • gyulladások enyhítése,
  • frissebb szellemi aktivitás,
  • diabétesz kockázatának csökkentése stb.

A fogyasztók közül szinte mindenki kiemelte azt a változást, hogy a rendszeres flavonoid bevitel ösztönözte abban, hogy kitartson és folytassa új, egészséges diétáját. Ha nem bízol a télen elérhető mirelit termékekben, tudunk számodra megoldást, amiben mi is hiszünk! Ennek élményében Te is részesülhetsz, ha ellátogatsz a ProFitt Stúdióba ingyenes konzultációnkra, ahol akár 40%-kal olcsóbban is vásárolhatsz a Flavonmax termékeiből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük