Sutor ne ultra crepidam – azaz „A suszter maradjon a kaptafáná!”

Az elmúlt héten az alábbi történés érkezett velünk szembe. Egy nagyon kedves és lelkes hölgy résztvett nálunk Metodic anyagcseretípus-mérésen, ahol sok tekintetben igazolást nyert  A SAJÁT TAPASZTALATAIVAL ÉS SZERVEZETÉVEL kapcsolatban, de számos új információval is gazdagabb lett.
Vártunk egy másik hölgyet, de ő nem érkezett hozzánk, mert az előző, egyébként teljesen jószándékú barátnő kezdett el úgymond foglalkozni a táplálkozásával. Ez egyrészről igen dicséres, másrészről viszont igen sajnálatos.

Kérem szépen, az étel nem játék, a táplálkozás igen komoly dolog, ezzel foglalkozni egy szakma,benne hibát véteni számtalan betegség okozója – ez tény!!!

Izomstimulációs berendezésből, edzéstípusból is létezik számtalan, nem csak az Xbody és nem csakPro-fitt Stúdiónkban. Mégis más egy professzionálisan képzett edző által vezetett, céltudatos edzés, mintha egy háromnapos tanfolyam után, sportolói múlt nélkül próbálnak egyideális testalak felé vezetni bennünket – legyen bármilyen szép és kedves is a kísérő mosoly!

AZ EGÉSZSÉG AZ IGAZI ÉRTÉK – GAZDÁLKODJUNK VELE OKOSAN!

Az asztalos készítsen bútort. A kőműves építsen, a kozmetikus szépítsen. A fodrász vágjon hajat.. s legyen bármilyen profi ollója, szaktudás nélkül mégiscsak szénakazal lesz az eredmény!

A saját testeddel fordulj IGAZI, KÉPZETT szakemberekhez! NE KÍSÉRLETEZZ AZ EGÉSZSÉGEDDEL!


[vfb id=1]