Vedd kezedbe saját sorsod irányítását! – Éntérkép Iskola, akciós áron!

Számodra is elérhető a boldog jelen megélésének kulcsa: gyere el az Éntérkép Iskolába! 

A Marcsó Csilla life coach – féle Éntérkép Iskola előadássorozata visszatér Debrecenbe 2014. május 31-én! A tréning időtartama 2 nap, és mindkét nap alatt egy-egy 6 órás sorozaton vehetsz részt, amelynek ismét a Hotel Divinus ad otthont.
Csatlakozz a résztvevőkhöz rendkívül akciós áron! Tanuld meg Marcsó Csilla segítségével, hogyan tudsz nagyobb befolyással lenni a saját életed alakításában. Szabadulj meg a tehetetlenség érzésétől és attól a rossz gondolattól, hogy a körülmények uralkodnak az életed felett. Ennél többre vagy képes! Itt az idő, hogy saját magad ura legyél és sokkal határozottabban irányítsd a dolgokat a mindennapjaidban.

Ha mindez nem lett volna elég, akkor eláruljuk, hogy nálunk mindehhez akciós áron juthatsz hozzá:

44 900 Ft helyett mindössze 25 000 Ft-ért vehetsz részt az Éntérkép képzésen!

A képzésről itt találsz még több információt! Következő előadásunkra április 31-ig várjuk jelentkezésedet, amelyet az oldal alján található, néhány másodperces űrlap kitöltésével küldhetsz el nekünk. A foglaláshoz szükséges előleg befizetése is, amely 12.500 Ft.

További információkért bátran keress minket az info@profitt-dieta.hu e-mail címen, vagy a 06 30 2755 759-es telefonszámon!

Telefonos elérhetőségedre azért van szükségünk, mert amint lehet, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megerősíthesd jelentkezésed, és minden szükséges információt megoszthassunk veled!

Siess, nehogy az orrod előtt teljenek be az utolsó helyek!

Szeretettel várunk!

ProFitt Stúdió
Beauty & Health Center
Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
(A Hotel Divinus-ban)
+36 70 327 28 84

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük